Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του γνωστού γκόλφερ στην Τζόρτζια;

Θύμα δολοφονίας μαζί με άλλα δύο άτομα έπεσε γνωστός επαγγελματίας παίκτης γκολφ σε ένα γκολφ κλαμπ στην Τζόρτζια μέσα στο σαββατοκύριακο. Η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε πως ο 41χρονος Τζιν Σίλερ βρέθηκε σε λάθος τόπο τη λάθος στιγμή και δολοφονήθηκε γιατί “ήταν μάρτυρας σε έγκλημα” σύμφωνα με αξιωματικούς που μίλησαν στο τοπικό WGGL-TV.

Όπως είπε η αστυνομία, ο Σίλερ, που ήταν διευθυντής του γκολφ κλαμπ, πυροβολήθηκε στο κεφάλι όταν προσέγγισε ένα λευκό αγροτικό Dodge Ram 3500 που είχε μπει στο γήπεδο του γκολφ, περίπου στην τρίτη τρύπα. Αργότερα εντοπίστηκαν άλλα δύο πτώματα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης του pickup truck και ένας άνδρας που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη, επίσης, πυροβολήθηκαν στο κεφάλι, ενώ ο δράστης ή δράστες τους εγκατέλειψαν στην καρότσα του αγροτικού.

Η αστυνομία ακόμη αναζητεί τον ένοχο ενώ ερευνά το κίνητρο του διπλού φονικού. Δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό. Το γήπεδο βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο Kennesaw και χρησιμοποιείται για τις πανεπιστημιακές ομάδες. Ο Σίλερ ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ