Τι αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ο φρόντμαν των Iron Maiden Μπρους Ντίκινσον

Ο Μπρους Ντίκινσον έλεγε ότι η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του θα ερχόταν στο τέλος της καριέρας του, ωστόσο η διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο στο φάρυγγα άλλαξε τα σχέδια του, όπως δήλωσε.

Μετά την ανάρρωσή του, ο φρόντμαν των Iron Maiden ξεκίνησε να γράφει την ιστορία της ζωής του και έτσι προέκυψε η έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Τι κάνει αυτό το κουμπί;» ( What Does This Button Do) πριν από λίγες ημέρες.

Ο Μπρους Ντίκινσον αναφέρει στο βιβλίο του ότι απέρριψε προσφορά να γράψει παρόμοιο βιβλίο πριν από περίπου δέκα χρόνια, απαντώντας: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει ακόμα». Ωστόσο μετά τη διάγνωση του καρκίνου, πίστεψε ότι «ενδεχομένως να υπάρχει ένας εξωτερικός παράγοντας που κάνει ρεαλιστική την πιθανότητα να τελειώσω νωρίτερα από ότι σχεδίαζα».

Στο βιβλίο ο Ντίκινσον αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα στην άνοδο και τη «βασιλεία» των Iron Maiden, την αγάπη του για την ξιφομαχία, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη δημιουργία των δίσκων και την άδεια πιλότου που πήρε. Ο θρύλος της μουσικής ολοκληρώνει την αυτοβιογραφία του αναφερόμενος στη νίκη του επί του καρκίνου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ