Τι αναφέρει αιγυπτιακό ρεπορτάζ για το Airbus της Egyptair

Το Airbus A320 της EgyptAir, που εξαφανίστηκε την Πέμπτη στη Μεσόγειο με 66 επιβαίνοντες, δεν παρουσίασε ενδείξεις τεχνικών προβλημάτων, προτού απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ντε Γκολ στο Παρίσι, σύμφωνα με το τεχνικό μητρώο του αεροσκάφους που είχε υπογράψει ο πιλότος του λίγο πριν ξεκινήσει η μοιραία πτήση.

Αυτό ανέφερε σε ρεπορτάζ της η αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ-Αχράμ», η οποία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της τη σχετική σελίδα σκαναρισμένη.

Η μεγαλύτερη κρατική εφημερίδα της Αιγύπτου ανέφερε επίσης ότι η πτήση 804 των αιγυπτιακών αερογραμμών μετέδωσε 11 “ηλεκτρονικά μηνύματα”, ξεκινώντας από τις 21.09 ώρα Γκρίνουιτς την Τετάρτη, 18 Μαίου (00:09 ώρα Ελλάδας, Πέμπτη). Τα δύο πρώτα έδειχναν ότι οι μηχανές του αεροσκάφους λειτουργούσαν κανονικά.

Το τρίτο μήνυμα εστάλη την Πέμπτη στις 03:26 ώρα Ελλάδας και κατέγραφε αύξηση στη θερμοκρασία του παραθύρου του συγκυβερνήτη. Το αεροπλάνο εξακολούθησε να εκπέμπει μηνύματα για τα επόμενα τρία λεπτά προτού εξαφανιστεί από τις οθόνες των ραντάρ, σύμφωνα με την Αλ-Αχράμ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η τραγωδία της EgyptAir “αποτελείωσε” τον τουρισμό στο Σαρμ ελ Σέιχ

EgyptAir – Ο επικεφαλής των ιατροδικαστών διαψεύδει τις αναφορές για έκρηξη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ