Θύμα ενδοοικογενειακής βίας γνωστή ηθοποιός – Έζησε τον εφιάλτη στην καραντίνα – ΦΩΤΟ

Ασφαλιστικά μέτρα ζήτησε και έλαβε κατά του βίαιου συζύγου της η Κριστίνα Ρίτσι. Η γνωστή ηθοποιός που την αγαπήσαμε αρχικά από τον ρόλο της στις “Γοργόνες” σε ηλικία δέκα ετών και μετά ως Γούνσντεϊ Άνταμς στην “Οικογένεια Άνταμς”, ζήτησε την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Τζέιμς Χίρντεγκεν, επικαλούμενη ενδοοικογενειακη βία. Όπως είπε στο δικαστήριο “βρέθηκα παγιδευμένη στο σπίτι με έναν βίαιο δράστη” εν μέσω του lockdown λόγω κορονοϊού. Η 40χρονη σταρ είπε ότι ο Χίρντεγκεν της επιτέθηκε πολλές φορές στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το ΤΜΖ, κάτι που της προξένησε φόβο για την ασφάλεια τη δική της αλλά και του 6χρονου γιου τους Φρέντι. Το δικαστήριο διέταξε τον Χίντεργκεν να παραμένει σε απόσταση 90 μέτρων από τη Ρίτσι και τον γιο του και να μην έχει καμία επαφή μαζί τους.

Η Ρίτσι είπε ότι ο σύζυγός της, τον οποίο παντρεύτηκε το 2013, εκδήλωσε τον βίαιο χαρακτήρα του σε περιστατικό τον Δεκέμβριο του 2019, όπου τη χτύπησε, την έφτυσε και την κορόιδεψε κάνοντας ήχους γουρουνιού. Η Ρίτσι είπε ότι αυτό το περιστατικό την έπεισε ότι έπρεπε να πάρει διαζύγιο. Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι η πανδημία επιβράδυνε τη διαδικασία του διαζυγίου και τελικά κατέληξε σε δύο περιστατικά βίας τον Ιούνιο του 2020. Όπως αποκάλυψε, τραυματίστηκε και έφερε αμυχές και μώλωπες αφού την πέταξε σε έναν λάκκο με φωτιά ενώ την είχε σύρει από τους καρπούς έξω. Ακολούθως, αποκάλυψε ότι ο γιος της παρακολούθησε άλλη επίθεση κατά την οποία ο Χίντεργκεν την έφτυσε και της εκσφενδόνισε μια καρέκλα και καφέ εναντίον της.

Παρέδωσε στο δικαστήριο φωτογραφίες από τα τραύματά της τονίζοντας ότι ήταν αποτέλεσμα των επιθέσεων του Χίντεργκεν εναντίον της. Όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, η ηθοποιός άρχισε να ανησυχεί ότι ο σύζυγός της μπορεί πραγματικά να τη σκοτώσει όταν ο Χίντεργκεν έκανε ένα σχόλιο στο τέλος του 2019: “Μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να με λυπηθεί είναι μόνο αν με έβλεπε διαμελισμένη σε κομματάκια” και τότε εκείνη από φόβο άρχισε να κρύβει μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα.

Ο δικηγόρος του είπε ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες της κακοποίησης ενώ ο ίδιος ο Χίντεργκεν σκοπεύει να εκδώσει περιοριστικά μέτρα κατά της Ρίτσι αποκαλύπτοντας “την καταχρηστική συμπεριφορά της που τροφοδοτείται από το αλκοόλ και την κατάχρηση ουσιών”. Η Ρίτσι ζήτησε από το δικαστήριο να μπλοκάρει ενδεχόμενες προσπάθειες του συζύγου της να την ταπεινώσει και να την εκθέσει με ηχητικά ή οπτικά ντοκουμέντα που συγκέντρωσε στη διάρκεια της σχέσης τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ