Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί το βιβλίο με τη Χίλαρι Κλίντον – ΦΩΤΟ

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του βιβλίου με τη Χίλαρι Κλίντον έτοιμη να πατήσει τη σκανδάλη σε όποιον βρεθεί μπροστά της.

Τα εξώφυλλο του βιβλίου που φέρει την υπογραφή του Doug Henwood υπό τον τίτλο «My Turn»  απεικονίζει τη Χίλαρι Κλίντον, το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ντυμένη στα κόκκινα να κρατά όπλο και να είναι έτοιμη να πατήσει τη σκανδάλη.

Πολλά είναι μέχρι στιγμής τα επικριτικά σχόλια για το εξώφυλλο του βιβλίου, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που δεν δίστασαν να το χαρακτηρίσουν «αηδιαστικό», «σεξιστικό» και «αξιοθρήνητο». Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να πουν πως είναι το εξώφυλλο της χρονιάς.

Αξιοπερίεργο είναι ότι η Sarah Sole που επιμελήθηκε το σκίτσο ανήκει στους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Χίλαρι κι ότι ο συγγραφέας του βιβλίου θεωρεί ότι εξώφυλλο είναι το ιδανικό για να επιτύχει η Χίλαρι τον στόχο της.

«Αγαπώ τη Χίλαρι, υποστηρίζω τη Χίλαρι Κλίντον, Θέλω πάρα πολύ να γίνει πρόεδρος. Σίγουρα θα την υποστηρίξω με τη ψήφο μου στις εκλογές» δήλωσε σε συνέντευξη της στο International Business Times η σχεδιάστρια του επίμαχου εξωφύλλου.

Πηγή: International Business Times

Δείτε επίσης:

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Χίλαρι Κλίντον ο ρόκερ Ρότζερ Γουότερς

Χίλαρι Κλίντον: Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για την επίθεση στη Βεγγάζη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ