Θρίλερ στην Κύπρο: Νεκρός 40χρονος Έλληνας – Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

Νεκρός στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας που διέμενε στην Λευκωσία, βρέθηκε ένας 40χρονος Έλληνας αργά το απόγευμα της Κυριακής (6/8). Για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας συνελήφθη ο 38χρονος συγκάτοικός του από το Ιράν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η δολοφονία διαπράχθηκε γύρω στις 18:50, όταν ο 40χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας, προκειμένου να πάρει κάποια πράγματα της συντρόφου του, τα οποία είχε ξεχάσει εκείνη πριν φύγουν από το σπίτι.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα, για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Kάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι της πολυκατοικίας, άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη άντρα ηλικίας 38 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ