Θρίλερ στην Κύπρο: Κατασχέθηκε κατασκοπευτικό βαν – ΒΙΝΤΕΟ

Κατασκοπευτικό βαν, αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων και ιδιοκτησίας Ισραηλινού πρώην μυστικού πράκτορα, κατέσχεσε στη Λάρνακα τα ξημερώματα του Σαββάτου η Κυπριακή Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη, από τις πρώτες εξετάσεις διαφάνηκε ότι πιθανόν να υπάρχει εύλογη υπόνοια για θέματα που σχετίζονται με τη διάπραξη αδικημάτων που σχετίζονται με τον νόμο για την προστασία του απορρήτου και της ιδιωτικής επικοινωνίας.

Το όχημα βρίσκεται στα εργαστήρια και εξετάζεται από μέλη της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ο πολυεκατομμυριούχος Ισραηλινός ιδιοκτήτης του.

Το θέμα ανέδειξε το παγκοσμίου φήμης δημοσιογραφικό πρακτορείο Forbes, το οποίο συνομίλησε και με τον Ισραηλινό πρώην μυστικό πράκτορα, ο οποίος ειδικεύεται πλέον στον ιδιωτικό τομέα προσφέροντας υπηρεσίες κατασκοπείας σε κράτη και άλλους φορείς.

Ο Ισραηλινός Tal Dilian, που παρουσιάζεται ως Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας εξήγησε ότι το βαν και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του, μπορεί να παρακολουθεί κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές από απόσταση 500 μέτρων.Δείτε βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ