Θρίλερ για καθαριστές τζαμιών σε ουρανοξύστη της Σαγκάης – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα δραματικό βίντεο δείχνει τη στιγμή, κατά την οποία δύο καθαριστές τζαμιών στον ουρανοξύστη World Financial Centre της Σαγκάης, ενός από τους ψηλότερους στον κόσμο, αιωρούνται στον αέρα.

Στο βίντεο βλέπουμε την ειδική πλατφόρμα που βρίσκονται οι δύο καθαριστές να στροβιλίζεται με δύναμη στον αέρα και να χτυπά στα τζάμια του ουρανοξύστη World Financial Centre.

Το υλικό τραβήχτηκε από το εστιατόριο που βρίσκεται στον 91ο όροφο του ουρανοξύστη που έχει ύψος 492 μέτρα, το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το σημείο στο οποίο προσέκρουσε η πλατφόρμα ράγισε, σπάζοντας δύο τζάμια στον 91ο και 92ο όροφο, ενώ το περιστατικό κράτησε για 15 λεπτά, πριν οι δύο άντρες επιστρέψουν στην ασφάλεια.

Οι δύο καθαριστές τζαμιών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, οι οποίο υπέστησαν, ευτυχώς, μόνο ελαφρά χτυπήματα και μελανιές.

Πιστεύεται ότι αιτία για αυτό το θρίλερ που έζησαν οι δύο άντρες υπήρξε ο δυνατός αέρας που φυσούσε, ενώ για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ