Θα μείνει στον «λάκκο των λεόντων»

Θα μείνει στον «λάκκο των λεόντων»

Ένας Ουκρανός ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου διακινδύνευσε τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα, όταν μπήκε στον «λάκκο» των λιονταριών, το 2011, και δεν βγήκε για πέντε εβδομάδες. Τώρα, ο Αλεξάντερ  Φιλισένκο σχεδιάζει να ζήσει με τα λιοντάρια και πάλι. Αλλά αυτή τη φορά, έχει τη δέσμευση να παραμείνει μεταξύ των μεγάλων αιλουροειδών για ένα ολόκληρο έτος.

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Segodnya»,  ο Φιλισένκο θα ζει στη φωλιά με τα λιοντάρια στον μικρό, ιδιωτικό του ζωολογικό κήπο στην Βασιλίβκα για τον επόμενο χρόνο, προκειμένου να αντλήσει κεφάλαια για την κατασκευή ενός κέντρου αποκατάστασης για τα λιοντάρια και άλλα μεγάλα αιλουροειδή. Έθεσε ως στόχο την συγκέντρωση των χρημάτων του στο ποσό των 45.000 δολαρίων.

Όπως έκανε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης «θητείας» του στο κλουβί των λεόντων, ο Φιλισένκο σχεδιάζει να μεταδίδει το βίντεο από την εμπειρία του στην ιστοσελίδα του.

Η ημερομηνία που σχεδιάζει να εισέλθει στο κλουβί είναι ακόμη απροσδιόριστο. Αλλά είναι πιθανό ότι θα ξεκινήσει την προσπάθειά του εντός του επόμενου έτους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ