Τέλος για τρεις κριτές του Masterchef – ΦΩΤΟ

Οι τρεις κριτές του MasterChef αποτελούν παρελθόν, όπως ανακοινώθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Network 10.

Το Network 10 επιβεβαίωσε ότι ο Matt Preston, ο Gary Mehigan και ο Ελληνοαυστραλός Τζορτζ Καλομπάρης δεν θα επιστρέψουν την ερχόμενη σεζόν στο σόου.

“Παρά τις διαπραγματεύσεις για αρκετούς μήνες, δεν καταφέραμε να φθάσουμε σε μια συμφωνία που να ικανοποιεί τον Matt, τον Gary και τον George. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά τους τα τελευταία 11 χρόνια” τόνισε ο παραγωγός.

Οι τρεις άνδρες υποστηρίζουν ότι η ασυμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο δεν αφορά στους μισθούς τους.

Ο Preston επιβεβαίωσε στο Instagram ότι “θέλαμε να συνεχίσουμε πολύ αλλά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε με όλους τους όρους του νέου συμβολαίου”.

Ο Τζορτζ Καλομπάρης έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: “Ήμασταν πολύ κοντά στην υπογραφή του νέου συμβολαίου για την 12η σεζόν αλλά τελικά οι ημερομηνίες δεν μας βόλευαν. Ευχαριστώ το κανάλι που μας παρείχε την πλατφόρμα να αλλάξουμε το τοπίο του φαγητού σε όλον τον πλανήτη. Στους επόμενους τρεις κριτές εύχομαι μεγάλη επιτυχία. Στους αδελφούς μου Matt Scravat και Gary Mehigan: Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Ώρα να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα και να είμαστε ευγνώμονες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ