Τέμπη: Μεσίστιες οι σημαίες στην Κομισιόν – «Η Ευρώπη πενθεί με τους Έλληνες»

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες της ΕΕ στα κτίρια της Κομισιόν στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Συγκλονισμένος ο Σαρλ Μισέλ με την τραγωδία στα Τέμπη – «Κουράγιο και δύναμη»

Πιο συγκεκριμένα ο Μαργαρίτης Σχοινάς σημειώνει: «Με απόφαση της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από τώρα οι σημαίες της Ένωσης μεσίστιες σε όλα τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Η Ευρώπη πενθεί με τους Έλληνες».

 

Μέτσολα για την τραγωδία στα Τέμπη: Η σκέψη μας είναι με τον ελληνικό λαό

Κυριακίδου: Η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί

Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ενώ τονίζει ότι «η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της στο Twitter η Στέλλα Κυριακίδου σημειώνει: «Επικοινώνησα σήμερα με τον φίλο Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για να εκφράσω την απέραντη μας θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Οι σκέψεις όλων μας είναι με εσάς, με τα θύματα και τις οικογένειες τους. Η ΕΕ είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ