Tατουάζ για γέλια και για κλάματα: Η… μουντζούρα που έγινε Viral

Ένας Γερμανός καλλιτέχνης τατουάζ έχει επικριθεί επειδή χρέωσε έναν πελάτη με εκατοντάδες δολάρια για ένα τατουάζ στην πλάτη, το οποίο πολλοί συνέκριναν με μια παιδική ζωγραφιά.

Ο Mykhailo, ένας 21χρονος καλλιτέχνης τατουάζ από το Βερολίνο της Γερμανίας, δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok με ένα από τα τελευταία του έργα, ένα αφηρημένο σχέδιο που μοιάζει με μουτζούρα και για το οποίο ο πελάτης του φέρεται να πλήρωσε 900 ευρώ .

Το σύντομο κλιπ έγινε γρήγορα viral, με σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες σχόλια σχετικά με την ποιότητα του έργου τέχνης. Το τατουάζ αποτελείται από δύο σχήματα που μοιάζουν με βιαστικά μουτζουρωμένα λουλούδια που πηγάζουν από ένα μουτζουρωμένο τμήμα που περιβάλλεται από δεκάδες φαινομενικά ασύνδετες γραμμές. Ενώ κάποιοι χαρακτήρισαν το τατουάζ ως έργο τέχνης, άλλοι δήλωσαν ότι δεν θα το έκαναν να το χαράξουν στο σώμα τους ακόμη και αν κάποιος τους πλήρωνε 10.000 δολάρια.

@mishaaaattt dm me on insta for the prices #tattootok #tattooedboy #tattooideasforgirls #ignoranttattoo #abstracttattoo #flowertattoo #tattooideas #berlintattoo ♬ original sound – VP Art

“Μοιάζει με το γράφημά μου από τις τελικές εξετάσεις όταν ξέχασα να φέρω χάρακα”, σχολίασε αστειευόμενος ένας χρήστης του TikTok στο βίντεο του Mykhailo.

Ο νεαρός καλλιτέχνης τατουάζ παραδέχτηκε ότι ανέβασε την τιμή του τατουάζ για να το κάνει ακόμα πιο αμφιλεγόμενο και να αυξήσει τις πιθανότητες το βίντεο να γίνει viral. Είπε στο Insider ότι η πραγματική τιμή που χρέωσε για το έργο τέχνης ήταν περίπου 700 δολάρια, αλλά ακόμη και αυτό είναι προφανώς υπερβολικό για κάποιους.

Μιλώντας για το αφηρημένο σχέδιο, ο Mykhailo είπε ότι εμπνεύστηκε από έννοιες όπως “ελευθερία” και “ομορφιά” και κατέληξε σε αυτό μετά από διαβουλεύσεις με τον πελάτη. Παραδέχτηκε ότι γνώριζε ότι το σχέδιο θα προκαλούσε αντιδράσεις και στην πραγματικότητα υπολόγιζε σε αυτό για να πάρει κάποια δωρεάν δημοσιότητα.

@mishaaaattt people are strange/ BOOKS OPEN @mishaaattt #tattootoker #ignoranttattoo #flowerstattoo #tattooedboys #berlintattoo #tattooideas ♬ S.S.D – La Femme

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ