Takeoff: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή δευτερόλεπτα προτού ο ράπερ πέσει νεκρός από πυροβολισμούς

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση την Τρίτη όταν ο ράπερ των Migos, Takeoff είναι νεκρός.

Όπως αποκαλύπτει το PageSix, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο Χιούστον, η σορός του ράπερ είχε «διαπεραστικά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, στο στήθος και στο χέρι του».

Σύμφωνα με τα αρχεία που έχει στην κατοχή του το αμερικανικό μέσο από το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Επιστημών της Κομητείας Χάρις του Χιούστον, η αιτία θανάτου είναι και επίσημα η ανθρωποκτονία με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε τον 28χρονο γύρω στις 2:30 π.μ. της Τρίτης στην αίθουσα μπόουλινγκ, 810 Billiards & Bowling Houston, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με ζάρια.

Το TMZ έφερε στο φως ντοκουμέντα από τη συμπλοκή του ράπερ με έναν άνδρα, που φέρεται να είναι ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης, καθώς φαίνεται να κρατάει το όπλο και να στέκεται απέναντι από τον Takeoff,  δευτερόλεπτα πριν από τον θάνατό του.

Στο βίντεο του TMZ φαίνεται ένας άνδρα με κοντά ράστα μαλλιά, ο οποίος φορά ένα μπλε πουκάμισο, καπέλο και μαύρη χιαστί τσάντα με μπαλώματα να κρατά ένα όπλο.

Στο βίντεο φαίνεται να υπάρχει λεκτική διαμάχη ενώ στο τέλος ακούγονται πυροβολισμοί με όσους βρίσκονταν εκεί να τρέχουν πανικόβλητοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ