Τα “άκουσε” ο Μπόρις Τζόνσον από πατέρα σε νοσοκομείο παίδων – ΒΙΝΤΕΟ

“Το σύστημα υγείας έχει καταστραφεί και εσύ ήρθες εδώ για δημοσιότητα” είπε έξαλλος πατέρας στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο Παίδων. Ο άνδρας ήταν εξοργισμένος για τη νοσηλεία που λαμβάνει η επτά ημερών κόρη του η οποία κόντεψε να πεθάνει, όπως ο ίδιος κατήγγειλε.

Ο ακτιβιστής των Εργατικών Ομάρ Σάλεμ πλησίασε επιθετικά τον Μπόρις Τζόνσον και του τα είπε ένα χεράκι για το σύστημα υγείας που καταρρέει. Παραπονέθηκε για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί ή νοσοκόμες: “Αυτή η πτέρυγα δεν είναι ασφαλής για παιδιά. Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί, δεν υπάρχουν αρκετές νοσοκόμες, δεν υπάρχει οργάνωση. Το σύστημα υγείας έχει καταστραφεί και τώρα ήρθες εδώ για δημοσιότητα” ξέσπασε ο άνδρας.

Καθώς μέλος του προσωπικού επιχείρησε να παρέμβει, ο Τζόνσον είπε ότι ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο ήταν εκεί για ν δει πώς μπορούσε να φτιάξει τα πράγματα ενώ τόνισε ότι εκατομμύρια λιρών έχουν εισρεύσει στο σύστημα υγείας. Αλλά ο άνδρας αντέδρασε λέγοντας “αυτό δεν θα φτιάξει τα πράγματα τώρα. Χρόνια και χρόνια που το σύστημα υγείας έχει διαλυθεί”.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ