“Συγγνώμη μαμά, δεν τα κατάφερα” – Το συγκλονιστικό μήνυμα μίας 26χρονης που φέρεται να είναι ανάμεσα στους 39 νεκρούς του “φορτηγού της φρίκης” – ΦΩΤΟ

Οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Ανόι αναφέρει ότι μία 26χρονη Βιετναμέζα ενδέχεται να είναι ανάμεσα στους 39 νεκρούς μέσα στο “φορτηγό της φρίκης” στο Έσεξ.

Η οικογένειά της εξέφρασε τους φόβους της ότι η κόρη τους ήταν ανάμεσα στους νεκρούς αφού τους έστειλε μήνυμα ότι πεθαίνει επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror. Η 26χρονη Pham Thi Tra My, έγραφε σε μήνυμά της προς τη μητέρα της στις 22 Οκτωβρίου: “Συγγνώμη μαμά, το μονοπάτι μου για έξω δεν είχε επιτυχία Σ’ αγαπώ κι εσένα και τον μπαμπά τόσο πολύ. Πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω”. Η φωτογραφία από τα μηνύματα στο κινητό της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η οικογένειά της απευθύνει έκκληση για βοήθεια μέσω της οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρους τους. Η Hoa Nghiem της οργάνωσης “Human Rights Space” έγραψε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την αγωνία της οικογένειας και παράλληλα “ανέβασε” τη φωτογραφία της αγνοούμενης γυναίκας.

Στο μεταξύ κονβόι από νεκροφόρες εισήλθαν στο λιμάνι του Τίλμπουρι για να μεταφέρουν τα 39 θύματα.

Η γυναίκα έγραψε στην ανάρτησή της “η οικογένεια της My απευθύνει έκκληση για βοήθεια. Το άτομο μου είπε ότι άλλα έξι άνθρωποι ήταν εκεί αναζητώντας πληροφορίες για τους δικούς τους αφού έχασαν επαφή από τις 23 Οκτωβρίου. “Δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει άλλες έξι υποθέσεις καθώς ταυτοποιούμε ονόματα. Και δεν ξέρουμε αν ήταν στο φορτηγό.Ελπίζουμε πως όχι”

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.