Σάλος σε συναυλία του Drake: Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι κατέγραψαν σε βίντεο τους θαυμαστές του ράπερ

Σάλος προκλήθηκε στα social media λόγω βίντεο που δείχνει αστυνομικούς της Νέας Υόρκης να βιντεοσκοπούν θαυμαστές του Drake, ενώ έφευγαν από συναυλία του γνωστού ράπερ από το Apollo Theatre.

Drake: Η φωτογραφία-έκπληξη με την Taylor Swift

Το επίμαχο βίντεο

Το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου και πυροδότησε εικασίες σχετικά με το γιατί οι αστυνομικοί βιντεοσκοπούσαν τους παρευρισκόμενους, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στο Twitter.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι αστυνομικοί κατέγραψαν σε βίντεο θαυμαστές που έφευγαν από τη συναυλία του Drake στο Apollo Theatre.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές από το αστυνομικό τμήμα στο TMZ, το βίντεο των αστυνομικών με τους παρευρισκόμενους στη συναυλία δεν γυρίστηκε για λόγους παρακολούθησης, αλλά μάλλον για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πηγές ανέφεραν ότι το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί για ανάρτηση που δείχνει πως η αστυνομία συνεργάζεται άμεσα με την ασφάλεια σε χώρους της πόλης για να κρατήσει τους θαυμαστές προστατευμένους. Διευκρίνισαν ακόμη ότι οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στο βίντεο είναι από τον τομέα Κοινοτικών Υποθέσεων.

«Ο αστυνομικός γύρισε το βίντεο για μια επικείμενη ανάρτηση στο Twitter που θα προβάλει τα γεγονότα της τοπικής κοινότητας. Το βίντεο δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο λόγο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Ισχυρισμοί ότι η αστυνομία κατέγραψε θαυμαστές να αποχωρούν από τη συναυλία κυκλοφόρησαν μετά την πρώτη από τις δύο εμφανίσεις του Drake στο Apollo Theatre το Σάββατο και την Κυριακή. Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου πυροδότησε εικασίες σχετικά με το γιατί οι αστυνομικοί βιντεοσκοπούσαν τους παρευρισκόμενους και προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ