Συναγερμός στο Λονδίνο – Εκκενώθηκε σταθμός τρένου

Εκκενώθηκε ο σταθμός Γέφυρα του Λονδίνου (London Bridge) στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε ένα συμβάν, ανέφερε η σιδηροδρομική εταιρεία Southern στο Twitter.

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί απέκλεισαν τον σταθμό έπειτα από αναφορές για ύποπτο αντικείμενο μέσα σε τρένο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τον σταθμό ενώ η αστυνομία διαχειρίζεται το περιστατικό και ελικόπτερα σαρώνουν την περιοχή από αέρος.

Γίνεται εκτροπή των δρομολογίων ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν στο συμβάν. Η Thameslink ενημέρωσε τους πελάτες μέσω Twitter ότι “αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε προς ή από την περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου, θα πρέπει να ακολουθήσετε εναλλακτική διαδρομή. Η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι ενώ διαχειρίζονται περιστατικό, ο σταθμός του London Bridge είναι κλειστός”.

Επίσης η εταιρεία Southern Rail πρόσθεσε: “Για τα τρένα που συνήθως διέρχονται από τον σταθμό του London Bridge θα γίνει εκτροπή και θα χρησιμοποιηθεί ο σταθμός London Victoria όπου είναι δυνατό. Κάποια δρομολόγια επίσης θα ακυρωθούν”.

Η βρετανική Αστυνομία Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι ερευνάται ένα ύποπτο αντικείμενο. Όπως επεσήμανε η εκπρόσωπός της, η αστυνομία εκλήθη στο σημείο στις 12.33 έπειτα από αναφορές για ύποπτο αντικείμενο σε τρένο.

“Αξιωματικοί κλήθηκαν στον σταθμό στις 12.33 έπειτα από αναφορές για ύποπτο αντικείμενο σε τρένο. Ο σταθμός έχει κλείσει ως προληπτικό μέτρο ενώ ειδκοί αξιωματικοί ερευνούν το αντικείμενο” ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της BTP.

Πηγή: mylondon.news, dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ