Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ – Αναφορές για ύποπτο δέμα

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, και συγκεκριμένα στο Terminal 2, όταν υπήρξαν αναφορές για ύποπτο δέμα. Αμέσως, σύμφωνα με τη διαδικασία, άρχισε η εκκένωση του χώρου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη “Manchester Evening News” ότι η αδελφή του και η οικογένειά της μετακινήθηκαν από το ένα άκρο του Terminal 2 στο άλλο, αλλά επικρατεί ηρεμία και ψυχραιμία. Επίσης, είπε ότι η οικογένειά του μεταφέρθηκε μακριά από τα μαγαζιά και τα duty free, προς την περιοχή της πύλης.

Μάντσεστερ αστυνομία αεροδρόμιο
Αστυνομικό όχημα έξω από το Terminal 2 του Μάντσεστερ

Άλλος επιβάτης είπε εκκενώθηκε από ταξιδιώτες και προσωπικό το Terminal 2 του αεροδρομίου, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία της εκκένωσης.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μάντσεστερ είπε: “Έπειτα από αναφορά για ύποπτο πακέτο στο Terminal 2, πραγματοποιείται ελεγχόμενη εκκένωση σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία. Είμαστε σε άμεση επικοινωνία με την αστυνομία που χειρίζεται την κατάσταση και θα ενημερώσουμε για τις τυχόν εξελίξεις όσο το δυνατόν συντομότερα”.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άνω Μάντσεστερ είπε στη MailOnline: “Η αστυνομία εκλήθη έπειτα από αναφορά για ύποπτο πακέτο στο Terminal 2 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ, γύρω στις 3.20 το μεσημέρι. Ο τερματικός σταθμός έχει εκκενωθεί σύμφωνα με την τυπική διαδικασία και ο χώρος έχει αποκλειστεί ως προληπτικό μέτρο ασφαλείας ενώ αξιολογείται η κατάσταση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ