Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Ένοπλος έσπασε την πύλη με το όχημά του

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αμβούργο. Το αεροδρόμιο της πόλης έκλεισε μετά την είσοδο ενός οχήματος στον χώρο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ένας οπλισμένος οδηγός έσπασε την πύλη με το όχημά του και οδήγησε μέχρι το προαύλιο του αεροδρομίου, δήλωσε ο Thomas Gerbert, εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ του Σαββάτου (4/11).

Όπως αναφέρεται, ο άνδρας έχει ένα όπλο και έχει ήδη πυροβολήσει δύο φορές στον αέρα. Πιθανότατα έχει δύο παιδιά στο όχημα.

Νωρίτερα, η σύζυγος του ενόπλου είχε επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία κάνοντας λόγο για πιθανή αρπαγή των παιδιών τους, όπως είπε ο εκπρόσωπος.

Ισχυρές δυνάμεις της τοπικής και της ομοσπονδιακής αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο και κοντά στο όχημα, είπε ο Gerbert. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και μία ειδική μονάδα της ομοσπονδιακής αστυνομίας. «Είναι πολύ καλά εξοπλισμένοι», είπε ο Gerbert.

Τον Οκτώβριο, το αεροδρόμιο του Αμβούργου είχε κλείσει, λόγω απειλής για επίθεση σε αεροσκάφος από την Τεχεράνη προς το Αμβούργο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ