Σύλληψη αστέρα του ΝΒΑ για ενδοοικογενειακή βία

Η σύζυγος του παίκτη των Σάρλοτ Χόρνετς στο ΝΒΑ, Μάιλς Μπρίτζες κατήγγειλε μέσω social media την ενδοοικογενειακή βία που έχει υποστεί για χρόνια από τον αθλητή, «οδηγώντας» τον στη φυλακή.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της:

«Δε μου αρέσει που φτάσαμε ως εδώ, αλλά δεν μπορώ πια να σιωπήσω», είπε η Μισέλ Τζόνσον στο Instagram. «Επέτρεψα σε κάποιον να καταστρέψει το σπίτι μου, να με κακοποιήσει με κάθε δυνατό τρόπο και να τραυματίσει τα παιδιά μας για μια ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η φαίνονται ξεκάθαρα τα σημάδια από την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της, με μώλωπες και γρατζουνιές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @officialnbabuzz

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες, δείχνει μια ιατρική έκθεση που ισχυρίζεται ότι η 24χρονη ήταν «θύμα κακοποίησης από άνδρα σύντροφο» και υπέστη κάταγμα ρινικού οστού, θλάση στον αυχένα και διάσειση. Η Τζόνσον και ο Μπρίτζες ξεκίνησαν να είναι σε σχέση το 2016 και έχουν δύο παιδιά.

Μάιλς Μπρίτζες

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Μπρίτζες,  ο οποίος τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία, κατηγορήθηκε για το κακούργημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο μπασκετμπολίστας φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 130.000 δολαρίων λίγο μετά τη σύλληψή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelley 👼🏽 (@thechelleyj)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ