Συγκλονίζει η μητέρα του Εμιλιάνο Σάλα

Ένας χρόνος πέρασε από το αεροπορικό δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκε ο ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα.

“Όταν ο Έμι ήταν 15 ετών, καθόταν στην κουζίνα του προηγούμενου σπιτιού μας και μου είπε: ‘Μαμά, θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής’. Το ήθελε πάρα πολύ και για να κυνηγήσει το όνειρό του έπρεπε να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο της Κόρδοβα. Ήταν ένα αγόρι, αλλά ήταν πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει. Τώρα ήταν πολύ ενθουσιασμένος που θα έπαιζε στην Premier League”, είπε η μητέρα του.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές του, ακόμα μου στέλνουν φωτογραφίες του που ποτέ δεν είχε δει. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και πράγματα από τη Γαλλία, τη Βρετανία και διάφορα μέρη της Αργεντινής. Είναι ακόμα τόσο νωπό. Ως μητέρα του με συγκινεί πολύ η αγάπη του κόσμου. Όμως τι να πω, θα ήθελα να τον έχω εδώ μαζί μου, δίπλα μου”, σημείωσε η μητέρα του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα και πρόσθεσε:

“Δυστυχώς δεν έχω βρει την ηρεμία μου. Ακόμα παλεύω. Είμαι ζωντανή νεκρή. Ήταν ένας φρικτός χρόνος. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Εκείνο το τηλεφώνημα στις 6 το πρωί, μου φαίνεται πως έγινε χθες, αλλά έχει περάσει ένας χρόνος. Ο πόνος είναι ο ίδιος και δεν θα φύγει ποτέ”.

Πηγή πληροφοριών: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ