“Στόχος” ακόμα και νεκρή

“Στόχος” ακόμα και νεκρή  

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές στη Βρετανία μετά τις πληροφορίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι αντιεξουσιαστές σκοπεύουν να σαμποτάρουν την κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Οι σκληροπυρηνικοί ετοιμάζουν συγκέντρωση το ερχόμενο Σάββατο στην Πλατεία Trafalgar ενώ εγείρονται φόβοι ότι θα “ανάψει το φιτίλι” για μια σειρά βίαιων διαδηλώσεων που θα «κορυφωθούν» την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου, ανήμερα της κηδείας.

Μεταξύ των «εκπλήξεων» που ετοιμάζουν οι διαδηλωτές, είναι και ένα ομοίωμα της πρώην πρωθυπουργού το οποίο σκοπεύουν να κρεμάσουν, κατά τη διάρκεια της μακάβριας αυτής γιορτής, στη διάσημη πλατεία του Λονδίνου.

Τα «ινία» των διαδηλώσεων θα κρατάει η ομάδα αντιεξουσιαστών Black Bloc, μέλη της οποίας έχουν δώσει σκληρές «μάχες» με την αστυνομία κατά τη διάρκεια ταραχών στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η εκστρατεία βίας τροφοδοτείται και με μηνύματα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook και το Twitter. Ένα από τα μηνύματα προτρέπει τον κόσμο να  «βγει στους δρόμους» υπό τον τίτλο «αν η Θάτσερ ταφεί με κρατικά έξοδα, τότε θα εξεγερθούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ