Στο θεατρικό σανίδι η μητέρα του Τζάστιν Τριντό

Η πρώην πρώτη κυρία του Καναδά και μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού της χώρας, Μάργκαρετ Τριντό

Ωστόσο στα μέσα Σεπτεμβρίου η ηθοποιός, φωτογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών επέστρεψε στη θεατρική σκηνή για ένα one-woman show με τίτλο “ A Certain Woman of An Age” στο θέατρο Minetta Lane στη Νέα Υόρκη.

Στην αυτοβιογραφική κωμική παράσταση, η οποία παρουσιάστηκε επίσης στο Τορόντο και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο η μητέρα του Τζάστιν Τριντό και χήρα του εκλιπόντος πρωθυπουργού της χώρας, Πιερ Τριντό, μοιράζεται τις πιο πολύχρωμες και τραγικές στιγμές της ζωής της, από την εποχή που ήταν στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ εφημερίδων έως τη ζωή της ως πρώτη κυρία. Μιλά για το όνειρό της, την ηθοποιία, τη συναναστροφή με τη βασίλισσα της Αγγλίας, τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής την οποία αποδέχθηκε σε μεγάλη ηλικία και τον θάνατο του γιου της Μισέλ το 1998 και το πώς η αντιμετώπιση της ψυχικής νόσου τη βοήθησε να ανακτήσει τον έλεγχο.

“ Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να γελούν, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου κωμικό. Αυτό που είμαι είναι υπερασπίστρια της ψυχικής υγείας. Θέλω να αλλάξουν οι απόψεις των ανθρώπων έτσι ώστε να δεχτούν ότι η ψυχική υγεία είναι μια ασθένεια όπως κάθε άλλη. Είναι μέρος του σώματός μας και το μυαλό μας, είναι μέρος μας. Αν δεν ζητήσουμε θεραπεία, δεν θα θεραπευθούμε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ