Ατύχημα για τον Μπερλουσκόνι – Έπεσε στο συνέδριο του ΕΛΚ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

Τα χειρότερα γλίτωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος κατά τη λήξη του συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και μόλις επέστρεψε στην Ιταλία, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λα Μαντονίνα στο Μιλάνο, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Την είδηση μετέδωσε η Corriere della Sera και άλλα ιταλικά Μέσα. Ωστόσο, ο πρώην Καβαλιέρε φέρεται να μην υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό. «Δεν υπήρξαν κατάγματα στο ισχίο, στην κλείδα, στο οστό της κνήμης ούτε σε άλλα οστά» σημείωσαν πηγές από το κόμμα του Μπερλουσκόνι Forza Italia, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, 83 ετών, φέρεται να έχει μόνο ένα απλό ενδομυϊκό αιμάτωμα, κοινώς μώλωπα, στον μηρό του και γι αυτό οι γιατροί προτιμούν να τον παρακολουθήσουν το σαββατοκύριακο.

Πηγές του ΕΛΚ ανέφεραν, σύμφωνα με την Corriere.it, ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι περίμενε τη δήλωση του Αντόνιο Ταγιάνι και στη συνέχεια αποχωρώντας, ενώ έβγαζε selfie είχε το ατύχημα. Χτύπησε κατά την πτώση και γι’ αυτό μόλις επέστρεψε στην Ιταλία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί πρότειναν τη νοσηλεία του και την παρακολούθησή του».

Πηγή: Corriere della Sera

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ