Στο νοσοκομείο 13χρονη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Τι ισχυρίζεται η μητέρα της

Σε κωματώδη κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 13χρονη έπειτα από...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε κωματώδη κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 13χρονη έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, η μητέρα του κοριτσιού επικοινώνησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας στην Αστυνομία Λεμεσού και του ανέφερε ότι παρέλαβε το παιδί της από εστιατόριο γύρω στις 7:30 το απόγευμα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Η γυναίκα από τη Ρωσία, που είναι μόνιμη κάτοικος Λεμεσού, μετέφερε το παιδί της σε ιδιωτική κλινική της περιοχής όπου και μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μητέρα της 13χρονης επικαλούμενη μαρτυρίες των φίλων της κόρης της είπε ότι το παιδί κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Άμεσα η 13χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στη Λευκωσία και στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Η κατάστασή της είναι εκτός κινδύνου ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.