Στις 4 η μεγάλη πορεία στην Κωνσταντινούπολη

Στις 4 η μεγάλη πορεία στην Κωνσταντινούπολη

 

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη ενώ, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, στις 4 αναμένεται να πραγματοποιήσει μαζική πορεία διαμαρτυρίας από το Μπεσίκτας προς την πλατεία Ταξίμ, το κόμμα της αντιπολίτευσης CHP.

 

 

Τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα απαγορεύθηκε να μεταδίδουν εικόνες και πληροφορίες σχετικά με τις κινητοποιήσεις, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν μπλοκαριστεί, οι υπόγειες διαβάσεις προς την πλατεία Ταξίμ έχουν κλείσει ενώ έχουν απενεργοποιήσει και τις κάμερες παρακολούθησης.

Οι Τούρκοι ωστόσο δεν πτοούνται και εξακολουθούν να ξεσηκώνονται. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε μακροσκελής λίστα για την ώρα και τον τόπο των διαδηλώσεων σε όλη την Κωνσταντινούπολη και σε τουλάχιστον 50 μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα κοινωνικά κινήματα -που ξεφυτρώνουν λεπτό προς λεπτό από άκρη σε άκρη της χώρας- αναμένονται εκατοντάδες πολίτες από τη Σμύρνη, την Άγκυρα, και άλλες πόλεις, στην Κωνσταντινούπολη για τη μεγάλη διαδήλωση το απόγευμα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αναμένονται και… τουρίστες από τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα προκειμένου να διαδηλώσουν στο πλευρό των Τούρκων.

 

Πηγή: olympia.gr

 

Δείτε επίσης:

LIVE εικόνα από την Κωνσταντινούπολη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ