Στην Ινδία η σορός της φοιτήτριας

Στην Ινδία η σορός της φοιτήτριας

Η σορός της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας, η οποία στις 16 Δεκεμβρίου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και ξυλοδαρμού, μεταφέρθηκε αεροπορικώς σήμερα από την Σιγκαπούρη στο Νέο Δελχί.

Το αεροσκάφος της Air India, το οποίο είχε ναυλωθεί ειδικά από την ινδική κυβέρνηση προκειμένου να μεταφέρει το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας, έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της πρωτεύουσας στις 03:30 (τοπική ώρα).

Οι γονείς του θύματος και τα δύο της αδέρφια βρίσκονταν στην ίδια πτήση, συνοδεύοντας την 23χρονη κοπέλα στο τελευταίο της ταξίδι.

Η φοιτήτρια δέχτηκε στις 16 Δεκεμβρίου επίθεση από έξι άντρες, οι οποίοι τη βίασαν, την χτύπησαν με σιδερένιους λοστούς και στη συνέχεια την παράτησαν αιμόφυρτη στο δρόμο. Η νεαρή γυναίκα πέθανε χθες από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου είχε μεταφερθεί την περασμένη εβδομάδα.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απαγγέλθηκαν σήμερα το πρωί εις βάρος έξι υπόπτων, οι οποίοι κρατούνται από τις αστυνομικές αρχές της χώρας. “Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία”, είπε ο Ραζάν Μπαγκάτ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νέο Δελχί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ