Στα χνάρια του πατέρα της η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι

Στα χνάρια του πατέρα της η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι

Μπορεί ο Καβαλιέρε να έχει… εξοριστεί από τα βουλευτικά έδρανα, ωστόσο το όνομα Μπερλουσκόνι δεν έχει εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή της χώρας.

Τις έντονες φήμες ότι κάποιο από τα παιδιά του θα τον διαδεχθεί, ώστε το ευρωψηφοδέλτιο να μη μείνει «ορφανό» τον Μάιο, ενίσχυσαν οι δηλώσεις της συντρόφου του 77χρονου μεγιστάνα, Φραντσέσκα Πασκάλε, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Republica».

«Η Μαρίνα θα πρέπει να ηγηθεί του κεντροδεξιού κόμματος στις εκλογές, αφού ο ίδιος δεν μπορεί. Ελπίζω η κόρη του να δεχτεί την πρόκληση, αλλά ως γυναίκα καταλαβαίνω τι θυσίες  θα συνοδεύσουν μία τέτοια απόφαση», δήλωσε.

Παρ’ όλα αυτά, η Μαρίνα έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θέλει να εμπλακεί στην πολιτική, ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει πως το φαβορί για τη θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Forza Italia είναι η 29χρονη Μπάρμπαρα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι φαίνεται πως είναι έτοιμη να ριχτεί δυναμικά στον πολιτικό στίβο, σε αντίθεση με την ετεροθαλή αδερφή της Μαρίνα, που εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο.

 

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ