Στα σκαριά βιογραφικό φιλμ για τον σχεδιαστή Roberto Cavalli

Ένα “biopic”, δηλαδή μία βιογραφική ταινία για τον περίφημο σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli πρόκειται να μπει σύντομα σε παραγωγή. Το έργο θα βασίζεται στην αυτοβιογραφία του 80χρονου σήμερα Cavalli, με τίτλο “Just Me!”.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο Roberto Cavalli έγινε πολύ γνωστός στον χώρο της μόδας με τα stretch jeans και τα animal prints, οπότε η ταινία με θέμα τη ζωή και την καριέρα αναμένεται με ενδιαφέρον.

Roberto Cavalli

Ο Ιταλοκαναδός κινηματογραφικός παραγωγός Andrea Iervolino και η επίσης παραγωγός Monika Bacardi, απέκτησαν τα δικαιώματα της ζωής του Roberto Cavalli από τον ίδιο τον σχεδιαστή, δια μέσου της εταιρίας τους Iervolino Lady Bacardi Entertainment.

Roberto Cavalli

Το φιλμ που θα παρουσιάζει την ζωή του Cavalli από τα πρώτα του χρόνια έως και τα ένδοξα χρόνια της επιτυχίας του στον χώρο της μόδας, θα το σκηνοθετήσει ο Giulio Base, που έχει κάνει και τις ταινίες “The Inquiry”, “Imperium: Pompeii” και “Doc West”.

Ο ίδιος θα γράψει και το σενάριο, στο οποίο ο ντιζάινερ θα έχει τον τελευταίο λόγο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και ο τίτλος θα είναι ο ίδιος με του βιβλίου “Just Me!”.

Roberto Cavalli

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ