Σουλτς: Φτιάξτε δίκαιη φορολογία και θα στηρίξουμε

Πρώτα ορατά μέτρα και φορολογικές μεταρρυθμίσεις που θα διορθώσουν τις αδικίες που έγιναν στην Ελλάδα και μετά στήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους, διαμηνύει ο Μάρτιν Σουλτς… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πρώτα ορατά μέτρα και φορολογικές μεταρρυθμίσεις που θα διορθώσουν τις αδικίες που έγιναν στην Ελλάδα και μετά στήριξη από τους ευρωπαίους εταίρους, διαμηνύει ο Μάρτιν Σουλτς.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογραμμίζει ότι στην Ευρώπη των 28 «στο τέλος πάντοτε γίνονται οι αναγκαίοι συμβιβασμοί», ενώ σημειώνει ότι οι πολίτες ψήφισαν τον Τσίπρα για να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους, γι αυτό και θα πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό και όχι στη συζήτηση περί κατάργησης της τρόικας.

Εκφράζει όμως και έντονο προβληματισμό για τη συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς εκτιμά ότι το κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν είναι καλός οιωνός για «ευελιξία» στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους.

Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση:

 

 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.