Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας: Σκότωσε πρώτα τη σύζυγο και τις τρεις κόρες και μετά την πεθερά

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τον άνδρα που δολοφόνησε τρία κοριτσάκια, τη μητέρα και τη γιαγιά τους. Ο 24χρονος είναι ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών.

Η Mara Lee Harvey, 41 ετών, μητέρα των διδύμων Alice και Beatrix, της τρίχρονης Charlotte βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της. 0 24χρονος σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του χρησιμοποιώντας διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και μαχαίρια. Η μητέρα της άτυχης 41χρονης δολοφονήθηκε την επόμενη ημέρα, όταν πήγε να επισκεφθεί την κόρη και τα εγγόνια της.

Ο Anthony Harvey, ομολόγησε τους φόνους και αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο σπίτι με τα πτώματα της οικογένειας του για αρκετές ημέρες πριν αποφασίσει να ενημερώσει τις αρχές.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο κ. Harvey παρέμεινε στο σπίτι για “μερικές μέρες” πριν πάει στο αστυνομικό τμήμα της Pannawonica, περίπου 1.430 χλμ. (900 μίλια) βόρεια του Περθ, όπου βρέθηκε η δολοφονημένη οικογένεια την Κυριακή.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας τόνισε ότι η 41χρονη και η μητέρα της δολοφονήθηκαν στην κουζίνα, ενώ τα παιδιά δολοφονήθηκαν στα δωμάτια τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ