Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φερόταν στην Κέιτ σαν να ήταν υπηρέτριά του – ΦΩΤΟ

Ήταν στην αρχή της σχέσης τους που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φερόταν στην Κέιτ Μίντλετον σαν να ήταν η υπηρέτριά του, αποκαλύπτει στο βιβλίο του 2011 ο βιογράφος Άντριου Μόρτον.

Είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους το 2001. Σύμφωνα με τον βιογράφο, ο πρίγκιπας ήταν πολύ ισχυρογνώμων και πεισματάρης και παρόμοια ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του. “Ο Ουίλιαμ μπορούσε να είναι παρορμητικός μερικές φορές, η Κέιτ αισθανόταν ότι την έπαιρναν για δεδομένη, ότι της φερόταν περισσότερο σαν υπηρέτρια παρά σαν σχέση του” . Δίνοντας μία οπτική από τη σχέση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, ο φίλος τους από το Πανεπιστήμιο, Μάικλ Τσουνγκ προσθέτει: “Μπορούσε να εκνευριστεί και να είναι απότομος μαζί της. Δεν της άρεσε να την αγνοεί και να πιάνει κουβέντα με κάποιον λες και εκείνη δεν ήταν παρούσα.

Περίμενε από την Κέιτ να τρέχει πίσω του και όσο περισσότερο γνωρίζονταν τόσο πιο πολύ την κρατούσε σφιχτά. Περιγράφοντας την έντονη σχέση τους ένας φίλος που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε “ήταν διαρκώς μαζί και χώρια”.

Ο βιογράφος σημειώνει ακόμη ότι το ζευγάρι είχε συχνά λογομαχίες, καβγάδες και χωρισμούς τον καιρό που φοιτούσαν καθώς προσπαθούσαν να βρουν τον δικό τους δρόμο ως ενήλικες.

Δύο χρόνια αφού αποφοίτησαν αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έναν δοκιμαστικό χωρισμό επειδή ο Ουίλιαμ ήθελε χώρο, σύμφωνα με την ειδική του βασιλικού ρεπορτάζ Κέιτι Νικόλ. Όπως γράφει στο βιβλίο της, “η Κέιτ αισθάνθηκε βαθιά πληγωμένη όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε στα κρυφά με την πανέμορφη Ισαμπέλα Κάλθορπ στη διάρκεια του χωρισμού τους. Ωστόσο, η νεαρή σοσιαλιτέ δεν είχε φιλοδοξία να βρει έναν πρίγκιπα παρά τις πολλές ευκαιρίες που της δόθηκαν και ο Ουίλιαμ επέστρεψε σύντομα στην Κέιτ.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ