Σοκάρει η υπόθεση αιμομιξίας στη Νεμπράσκα – Κόρη είχε σεξουαλική σχέση με τον πατέρα της – ΦΩΤΟ

Στη φυλακή κατέληξε ένας 39χρονος και μία 21χρονη κατηγορούμενοι για αιμομιξία στην Πολιτεία της Νεμπράσκα. Σύμφωνα με την αστυνομία, και οι δύο παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή αν και γνώριζαν τη βιολογική τους σχέση. Η Σαμάνθα Κέρσνερ ήταν 17 ετών όταν είπε στη μητέρα της ότι ήθελε να γνωρίσει τον πατέρα της. Κι έτσι έγινε. Επί τρία χρόνια είχαν μία σχέση κόρης-πατέρα. Όπως είπαν στην αστυνομία. έκαναν σεξ για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Δεν αποκαλύπτουν, ωστόσο, πώς εξελίχθηκε σε σεξουαλική η σχέση τους. Η ίδια η κοπέλα είπε ότι ζήλευε και είχε ανταγωνισμό με την ετεροθαλή αδερφή της για το ποια από τις δύο θα κάνει πρώτη σεξ με τον πατέρα τους, τον 39χρονο Τράβις Φιλντγκρόβ.

Η μητέρα της ενημερώθηκε για τη φύση της σχέσης τους τον Σεπτέμβριο. Ο Φιλντγκροβ παντρεύτηκε την κόρη του τον επόμενο μήνα όταν ανακάλυψαν ότι είναι υπό έρευνα για τη σχέση τους. Οι άδειες του γάμου απαιτούν τα δύο μέρη να γράψουν τα πλήρη ονόματα των γονιών τους και στο πιστοποιητικό της Κέρσνερ δεν αναγραφόταν ο Φιλντγκροβ ως πατέρας της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τεστ πατρότητας στο οποίο υπεβλήθησαν τον Ιανουάριο, υπήρχε 99,999% πιστοποίηση ότι ήταν πατέρας της.

Και οι δύο κατηγορήθηκαν για αιμομιξία και κρατούνται στην τοπική φυλακή. Για τον Φιλνγκρόβ ορίστηκε εγγύηση 100.000 δολ. ενώ για την Κέρσνερ 20.000 δολαρίων. Και οι δύο αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης οκτώ ετών.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.