Σοκ στο Λονδίνο: Νεογέννητο μωράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πάρκο μέσα σε σακούλα – Το εντόπισε περιπατητής

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι που βρέθηκε σε μια σακούλα για ψώνια στο ανατολικό Λονδίνο πιστεύεται ότι ήταν λιγότερο από μία ώρα μέσα εκεί, αναφέρει η τοπική Αστυνομία.

Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πετσέτα μέσα στην τσάντα στο Newham σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν από έναν περιπατητή, ο οποίος το κράτησε ζεστό μέχρι να φτάσουν οι νοσοκόμοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μωρό ήταν σώο και είναι ασφαλές και καλά στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί «ανησυχούν εξαιρετικά» για την ευημερία της μητέρας του κοριτσιού και απηύθυναν έκκληση να επικοινωνήσει μαζί τους. «Εκπαιδευμένοι γιατροί και εξειδικευμένοι αξιωματικοί είναι έτοιμοι να την υποστηρίξουν και την προτρέπουμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή να προσέλθει με τα πόδια στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή αστυνομικό τμήμα. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η κόρη σας είναι καλά και ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, παρακαλούμε να αναζητήσετε βοήθεια καλώντας το 999» ήταν το μήνυμα της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 21:15 ώρα Ελλάδας την Πέμπτη, όταν ο περιπατητής βρήκε το μωρό στη συμβολή των οδών Greenway και High Street South.

Το βρέφος αυτό είναι το τρίτο που βρέθηκε στο Νιούχαμ μέσα σε τέσσερα χρόνια. Ένα κορίτσι είχε αφεθεί σε πάρκο τον Φεβρουάριο του 2019 και ένα αγόρι στο δρόμο τον Ιανουάριο του 2020.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ