Σοκ στο Λονδίνο: Μητέρα κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 4χρονου γιου της – Βρέθηκε μαχαιρωμένος

Σοκ στο Λονδίνο, όπου ένα τετράχρονο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο, με πολλαπλές μαχαιριές, το βράδυ της Τετάρτης. Για το έγκλημα κατηγορείται η μητέρα του.

Η Keziah Macharia, 41 ετών,  που κρατείται, θα οδηγηθεί στο δικαστήριο σήμερα κατηγορούμενη για τη δολοφονία του γιου της Kobi Dooley-Macharia, τεσσάρων ετών.  Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική νεκροτομή, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για να μεταβεί  στο Montague Road γύρω στις 22:50 την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.  Οι αξιωματικοί λένε ότι κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από «ανησυχίες για την ευημερία ενός παιδιού».

Οι ντετέκτιβ λένε ότι ο 4χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι.  Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Οι γείτονες είχαν περιγράψει τον Kobi ως ένα «χαρούμενο» αγόρι που συχνά τον έβλεπαν να παίζει στον δρόμο και είπαν στους δημοσιογράφους ότι είδαν μία γυναίκα, που φορούσε πιτζάμες, να απομακρύνεται από το σημείο, συνοδεία αστυνομικών.

Ένας κάτοικος της περιοχής είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι μια «αγαπημένη οικογένεια» ζούσε στο κτίριο, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε ότι δεν αναζητά κανέναν άλλον σε σχέση με την επίθεση μετά τη σύλληψη μιας γυναίκας.

Ο επικεφαλής ντετέκτιβ Τζέιμς Κόνγουεϊ είπε: «Εργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου του Χάκνεϊ και της σχολικής κοινότητας, για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει υποστήριξη για άτομα που τη χρειάζονται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ