Σοκ στο Χονγκ Κονγκ: Βουτιά θανάτου για τη μοναχοκόρη μεγιστάνα – Έπεσε στο κενό με την 5 μηνών κόρη της-ΦΩΤΟ

Τραγωδία σημειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ όπου μία 34χρονη γυναίκα με αμερικανική και κινεζική καταγωγή έπεσε στο κενό κρατώντας στα χέρια την πέντε μηνών κόρη της. Σκοτώθηκαν ακαριαία και οι δύο στο σημείο της πτώσης τους. Το φριχτό περιστατικό, που έλαβε χώρα στις 6 Ιανουαρίου αφορά την 34χρονη Λίλι Λούο, τη μοναχοκόρη του μεγιστάνα μεσίτη Λιν Λούο, τον πρόεδρο της κινεζικής εταιρείας Jinlin Real Estate, και την πέντε μηνών κόρη της, Άιερ. Οι Αρχές ερευνούν αν η 34χρονη υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη. Νεκροψία-νεκροτομή θα καθορίσει την αιτία του θανάτου ενώ η αστυνομία δεν ταυτοποίησε δημοσίως τη γυναίκα και το βρέφος.

“Η γυναίκα και το κοριτσάκι κηρύχθηκαν νεκρές στο σημεία. Η αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι έπεσαν από τη μονάδα” είπε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της σύμφωνα με την Daily Mail, που ανέφερε ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή αφού έκανε βουτιά θανάτου από το ρετιρέ της.

Τοπικά Μέσα ταυτοποίησαν τη γυναίκα ως τη Λίλι Λούο και την κόρη της. Στις 7 Νοεμβρίου η πανευτυχής μητέρα έγραφε σε ανάρτηση στο instagram: “Είναι η 100ή ημέρα της Άιερ στη ζωή. Είναι ο τρόπος του Θεού να μου δώσει μια προοπτική στη ζωή. Ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου αγαπημένη μου κόρη”. Σε άλλη ανάρτησή της χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως “single mom”.

Στις 15 Ιουλίου 2017 η Λίλι είχε συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και το 2015 είχε φωτογραφηθεί με τη Ρίτα Όρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ