Σοκ στις ΗΠΑ: Σκοτώθηκε βρέφος 5 μηνών από πυροβολισμούς στο Σικάγο

Τραγωδία στις ΗΠΑ, με τον  θάνατο ενός βρέφους 5 μηνών στο Σικάγο που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι ενώ καθόταν στο πίσω μέρος αυτοκινήτου στο South Side.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι από οπλοφόρο που επέβαινε σε άλλο όχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια σύλληψη για το περιστατικό.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το κοριτσάκι που πέθανε από τυφλά χτυπήματα στο Σικάγο έχει ταυτοποιηθεί ως Σεσίλια Τόμα και σε τέσσερις μέρες θα γινόταν 6 μηνών. Κατά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και ένας 41χρονος που επέβαινε σε άλλο όχημα και δέχτηκε σφαίρα κοντά στο μάτι του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Σικάγο.

Από ΜΜΕ και social media γίνονται εκκλήσεις στον δράστη να παραδοθεί για να σώσει τη συνείδησή του.

«Μόλις αφαιρέσατε τη ζωή αυτού του μωρού. Αυτό το μωρό ήταν βρέφος, αυτό το μωρό δεν σου έκανε τίποτα», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο υποψήφιος δήμαρχος του Σικάγο Ja’Mal Green που προσφέρει αμοιβή 5.000 $ για πληροφορίες μετά τον πυροβολισμό.

Ανταποκριτής του ABC είπε ότι μίλησε στη μητέρα της Σεσίλια: «Εννέα μήνες κουβαλούσε αυτό το παιδί, το έτρεφε και χρειάζεται ένας τρελός για να βγάλει το όπλο και να πάρει τη ζωή του μωρού» είπε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.