Σοκ στις ΗΠΑ: Χτύπησαν μέχρι θανάτου 12χρονο – Στο εδώλιο οι παππούδες και ο 14χρονος θείος του

Ένας 12χρονος βρέθηκε νεκρός στις αρχές του μήνα, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές έχασε τη ζωή του από τον άγριο ξυλοδαρμό από τους παππούδες αλλά και τον 14χρονο θείο του. Ο 47χρονος James Sasser Jr και η 48χρονη Patricia Batts, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο Gallatin County Justice Court την Πέμπτη, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση θανάτου του James Alex Hurley.

Το αγόρι ζούσε με τον παππού και την γιαγιά του, τους δύο θείους και την θεία του στο West Yellowstone, για περίπου δύο χρόνια.

Μετά τον θάνατο του παιδιού, οι αστυνομικοί βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία, ανάμεσα στα οποία και βίντεο, τα οποία έδειχαν ότι οι παππούδες του τον κακοποιούσαν σε καθημερινή σχεδόν βάση. Μάλιστα χρησιμοποιούσαν ένα ξύλινο κουπί για να τον χτυπούν, ενώ κλείδωναν και το φαγητό.

Οι κατηγορούμενοι κατέθεσαν ότι ο 12χρονος είχε έναν “ασχημο καβγά” με τον 14χρονο θείο του. Ο θείος υποστήριξε ότι βρήκε τον 12χρονο πάνω από τους γονείς του με ένα μαχαίρι στο χέρι.

Ο 14χρονος παραδέχθηκε ότι κλώτσησε αρκετές φορές τον 12χρονο στο κεφάλι, περίπου 24 με 36 ώρες πριν από τον θανατό του.

Οι Batts είπαν ότι ο Hurley κοιμήθηκε στο πάτωμα του σαλονιού και μουρμουρούσε και βογκούσε όλο το βράδυ, ενώ το πρωί τον βρήκαν νεκρό.

Κανείς δεν κάλεσε γιατρό για το θύμα, είπε ο εισαγγελέας. Η νεκροψία έδειξε ότι είχε μελανιές σε όλο του το σώμα, ενώ πέθανε από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ