Σοκ στις ΗΠΑ: 4χρονη έσωσε τον δύο μηνών αδερφό της όταν ο πατέρας τους σκότωσε τη μητέρα τους και αυτοκτόνησε – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ηρωίδα αναδείχθηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι όταν ο πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας στα δικά της χέρια τη φροντίδα του 2 μηνών αδερφού της.

Επί τρεις ημέρες το κορίτσι φρόντιζε το βρέφος ώσπου τους ανακάλυψε ένας γείτονάς τους. Τα παιδιά ήταν πεινασμένα και αφυδατωμένα και κάθονταν στο σαλόνι στο σπίτι της οικογένειας σε γειτονιά του Λος Άντζελες. Η αστυνομία εντόπισε τις δύο σορούς στον πρώτο όροφο, στην κρεβατοκάμαρα των γονιών. Ο ιατροδικαστής ταυτοποίησε τον πατέρα ως τον 46χρονο Ντέιβιντ Κόορος Πάρσα και τη μητέρα ως την 38χρονη Μιχόκο Κόικε Πάρσα.

Όπως τόνισαν οι ερευνητές, τα παιδιά βρίσκονταν μόνα τους επί τρεις ημέρες και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν παρόντα στο τραγικό περιστατικό της δολοφονίας και της αυτοκτονίας.Η επικεφαλής της αστυνομίας του Λος Άντζελες Μορίν Ράιαν δήλωσε στα Μέσα “ο μικρός μας άγγελος κατάφερε να κρατήσει σώους και ζωντανούς τόσο τον εαυτό της όσο και τον αδερφό της. Είναι μία ηρωίδα”. Το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών ανέλαβε την κηδεμονία τους και αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά είναι σε καλή κατάσταση.

Την ημέρα που ανακαλύφθηκαν τα πτώματα, η αστυνομία πέρασε το πρωί από το σπίτι έπειτα από κλήση που δέχτηκε από μέλος της οικογένειας που ανησυχούσε. Ωστόσο, οι αξιωματικοί δεν ανακάλυψαν κάτι περίεργο. Λίγες ώρες μετά, ένας φίλος του ζευγαριού έφθασε στο σπίτι με κλειδαρά και μαζί με τους γείτονες μπήκαν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ