Σοκ στην Τουρκία: Μωρό πέφτει από το μπαλκόνι με το κεφάλι στην πλάτη περαστικού άνδρα – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από την Τουρκία, η οποία κάνει λόγο για ένα βρέφος ενός έτους που βρέθηκε στο έδαφος, πέφτοντας από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Ένας άνδρας έχει σταματήσει έξω από ένα κατάστημα στην περιοχή Haci Ilyas της πόλης Amasya και χάζευε εμπορεύματα. Ξαφνικά ένιωσε έναν πόνο στην πλάτη και την επόμενη στιγμή γύρισε να δει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ξαφνικά, αντίκρισε ένα μωράκι, ενός έτους, το οποίο είχε πέσει από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας με το κεφάλι και το οποίο για καλή του τύχη χτύπησε πρώτα στην πλάτη του άνδρα και του έκοψε τη φόρα.

«Σα να έπεσε γλάστρα επάνω μου»

«Ένιωσα έναν πόνο σαν να με χτύπησε κάποιος ανάμεσα στους ώμους και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως έπεσε από το μπαλκόνι κάποια γλάστρα και με βρήκε εκεί. Είπα μέσα μου ευτυχώς που δεν την έφαγα στο κεφάλι, και γύρισα να δω τι ήταν». Ήταν τα πρώτα λόγια του Ρούχι που έγινε ήρωας κατά λάθος.

Ο άνδρας αμέσως έτρεξε στο μωρό και το πήρε αμέσως αγκαλιά. Είδε να τρέχουν αίματα από το στόμα του, καθώς είχαν σκιστεί τα χείλια του, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέβηκε και η μητέρα του βρέφους σε κατάσταση σοκ.

Γείτονες τηλεφώνησαν και ζήτησαν ασθενοφόρο και σε λίγη ώρα το μωρό μαζί με την μητέρα του βρισκόντουσαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως η μικρή Χατίρα, όπως είναι το όνομα του μωρού δεν έχει χτυπήσει, και είναι μια χαρά στην υγεία της χάρη στον φύλακα άγγελο της που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο και της έσωσε τη ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ