Σοκ στην Κύπρο: Καταγγελία κατά πολιτικού για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελία κατά γνωστού Κύπριου πολιτικού για σεξουαλική παρενόχληση, κατέθεσε στις Αρχές μία 32χρονη σήμερα γυναίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα του SigmaLive.

Πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, αναφέρουν πως το περιστατικό καταγγέλλεται ότι συνέβη το 2014, όταν πολιτικός κάλεσε την γυναίκα στο διαμέρισμά του, όπου και εκεί προέβη σε άσεμνες πράξεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που διετέλεσε και στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και στο κυπριακό κοινοβούλιο.

Η 32χρονη σήμερα γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τα όσα έζησε, μετά την “βροχή” καταγγελιών για παρενοχλήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδας.

Η καταγγελία, όπως ενημερώνεται το SigmaLive, υποβλήθηκε την περασμένη βδομάδα στις Αρχές, που ξεκίνησαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Μέχρι πρότινος οι Αρχές στην Κύπρο είχαν στα “χέρια” τους επτά καταγγελίες, όλες από τον χώρο του Αθλητισμού. Η αρχή έγινε με την καταγγελία της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου, ενώ παρόλο που έγιναν αναφορές για κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις και στον χώρο του Πολιτισμού, καμία καταγγελία δεν κατατέθηκε στις Αρχές.

Πηγή: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ