Σοκ στην Κένυα: Βρέθηκαν 12 νεκρά μωρά σε σακούλες και κούτες – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωπος με σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο κυβερνήτης του Ναϊρόμπι, Μάικ Σόνκο, όταν επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το μαιευτήριο Pumwani της πόλης. Μέσα σε σακούλες και κούτες βρίσκονταν 12 σοροί μωρών.

«Κατά την ξαφνική μου επίσκεψη, ανακάλυψα 12 πτώματα βρεφών, τα οποία είχαν πεθάνει μυστηριωδώς στο νοσοκομείο και οι σοροί τους είχαν τοποθετηθεί σε κουτιά και σακούλες μέσα σε ένα δωμάτιο», δήλωσε ο Σόνκο, ο οποίος επισκέφθηκε το μαιευτήριο έπειτα από καταγγελίες ασθενών για αμέλεια και μεταφορά σορών. Ο Σόνκο ζήτησε να μάθει τον αριθμό των μωρών που απεβίωσαν εκείνη την ημέρα και τότε ο εργαζόμενος του είπε πως από τη Παρασκευή είχε πεθάνει μόνο ένα, ενώ εκείνος είχε πληροφορίες για πάνω από έξι νεκρά βρέφη.

Τότε ο κυβερνήτης φανερά εκνευρισμένος του είπε: «Μην παίζεις μαζί μου. Έχω πληροφορίες για έξι πτώματα. Μου είπες πως υπάρχει μόνο ένα. Λοιπόν, πόσα νεκρά μωρά υπάρχουν εδώ;». Μετά την αντιπαράθεση, ο Σόνκο διέταξε έναν εργαζόμενο να του ανοίξει διάφορα κουτιά και πλαστικές σακούλες που βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο. Τότε ήταν που βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα, αντικρίζοντας τα πτώματα 12 μωρών. Ωστόσο, η αιτία θανάτου των βρεφών ή το τι συνέβη στις μητέρες τους, δεν έγιναν γνωστά.

Ο κυβερνήτης έθεσε σε διαθεσιμότητα πολλούς ανώτερους υπαλλήλους του νοσοκομείου, ανάμεσα στους οποίους ο επόπτης, ο διοικητής και ο γυναικολόγος που είχε βάρδια εκείνη την ώρα.

Πηγή: Ant1news, the-star.co.ke

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ