Φρικτό έγκλημα στην Καλιφόρνια: Οδηγός χτύπησε ποδηλάτη και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Ένα φρικτό έγκλημα έχει σοκάρει την κοινωνία στην πόλη Ντάνα Πόιντ στην Καλιφόρνια. Ένας 39χρονος χτύπησε με τον αυτοκίνητό του έναν 58χρονο ποδηλάτη και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ στην Καλιφόρνια, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 58χρονος Michael Mammone, ο οποίος εργάζεται ως γιατρός στα επείγοντα, οδηγούσε το ποδήλατό στον ποδηλατόδρομο στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast στην πόλη Ντάνα Πόιντ, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο τον χτύπησε από πίσω.

Michael Mammone
O 58χρονος Michael Mammone

Καλιφόρνια Έγκλημα Καλιφόρνια Έγκλημα

Αμέσως μετά την σύγκρουση, ο 39χρονος Vanroy Evan Smith που οδηγούσε το λευκό αυτοκίνητο, βγήκε από το όχημα και κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον Mammone. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 39χρονος κρατούσε και ένα αεροβόλο όπλο.

Μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αρχές, περαστικοί επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον οδηγό του αυτοκινήτου. Οι αρχές τον συνέλαβαν ως ύποπτο για φόνο, ενώ σύμφωνα με το nypost, βρέθηκε και το μαχαίρι που φέρεται να κρατούσε ο 39χρονος.

Ο 58χρονος Michael Mammone μεταφέρθηκε με «βαριά τραύματα» στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Καλιφόρνια Έγκλημα

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το φρικτό αυτό έγκλημα, ανέφερε πως οι δύο άνδρες δεν φαίνεται να γνωρίζονται. «Αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνουμε το γιατί. Οι ερευνητές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα» τόνισαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ