Σοκ στην Ιντιάνα: 11χρονος πυροβόλησε τον αστυνομικό πατέρα του γιατί του “κατέσχεσε” τα βιντεοπαιχνίδια του – ΦΩΤΟ

Ένας 11χρονος από την Ιντιάνα κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον αστυνομικό πατέρα του στα οπίσθια επειδή εκνευρίστηκε όταν οι γονείς του κατέσχεσαν τα βιντεοπαιχνίδια του. Το αγόρι πήρε το υπηρεσιακό 45άρι του πατέρα του Ματ Μακόφσκι από το κλειδωμένο περιπολικό που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι. Ο ίδιος ο αστυνομικός δήλωσε πως κλείδωνε το περίστροφό του στο περιπολικό προκειμένου να κρατήσει τα όπλα μακριά από τα παιδιά του.

Όταν οι Αρχές έφθασαν στο σπίτι, ο 11χρονος παραδόθηκε χωρίς αντίσταση. Βρήκαν τους γονείς του παιδιού στο κεντρικό υπνοδωμάτιο. Ο Μακόφσκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά.

Η Άλισον Μακόφσκι, η μητέρα του αγοριού, περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως ενώ κοιμόνταν άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο προτού ο σύζυγός της αρχίσει να σφαδάζει από πόνο. Πήγε να δει πού είναι ο γιος τους και έξω από την πόρτα πάνω στο πάτωμα βρήκε το υπηρεσιακό περίστροφο. Έκρυψε το περίστροφο και κάλεσε την Άμεση Βοήθεια αλλά έτρεξε να κρυφθεί στο δωμάτιο όταν είδε τον γιο της να έρχεται οπλισμένος με αεροβόλο και το τίζερ του πατέρα του. Παρέμεινε κλειδωμένη στο δωμάτιο μέχρι να φθάσει η αστυνομία.

Τελικά, ο 11χρονςο εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να παίξει PlayStation, Xbox και στο κομπιούτερ και είπε ευθαρσώς στους αξιωματικούς ότι “ή θα πάρει πίσω τα αντικείμενά του ή θα ακολουθήσει και μέρος Β'”. Οι αστυνομικοί πήραν τα αντικείμενα από το σπίτι καθώς το παιδί είχε επιδείξει προβληματική συμπεριφορά και στο σχολείο. Το αγόρι παραδέχτηκε ότι δοκίμασε το τίζερ στον σκύλο της οικογένειας και σκόπευε να πυροβολήσει τον πατέρα του στο κεφάλι. Μάλιστα, με ειλικρίνεια είπε ότι ο μόνος λόγος που δεν το έκανε ήταν επειδή ο πατέρας του κοιμόταν.

Εναντίον του συμπληρώθηκε αναφορά για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είναι το αντίστοιχο της ποινικής δίωξης για τους ενήλικες και αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 10 Απριλίου. Πριν από έναν χρόνο υπήρχαν υποψίες ότι συμμετείχε σε πιθανή επίθεση κατά του 8χρονου γείτονά του.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ