Σοκ στη Ρωσία: Πατριός τιμώρησε βάναυσα τον γιο του – ΦΩΤΟ

Σκληρή τιμωρία επεφύλαξε ένας πατριός σε οκτάχρονο αγόρι επειδή αυτό καθυστέρησε να επιστρέψει σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη στο Ομσκ της Ρωσίας, όπου ο 35χρονος Σεργκέι Καζάκοφ τιμώρησε τον οκτάχρονο αναγκάζοντάς τον να παραμείνει γονατισμένος επί εννιά ώρες μέσα σε σπόρους σιτηρών και παράλληλα τον κλωτσούσε και του τραβούσε τα μαλλιά ενώ ήταν γονατισμένος. Η μητέρα του αγοριού έδωσε τη συγκατάθεσή της γι’ αυτήν την τιμωρία.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί το φαγόπυρο από τα ματωμένα γόνατά του.

Η Γιουμάσεβα και ο Καζακόφ ανακάλυψαν αυτήν την τιμωρία στο διαδίκτυο, όπως η ίδια η γυναίκα είπε στην εφημερίδα “Komsomolskaya Pravda”: “Την τσέκαρα μόνη του και έκανα το πείραμα. Γονάτισα στα σιτηρά. Δεν με πλήγωσε, οπότε επέτρεψα σ’ αυτόν να εφαρμόσει την τιμωρία”

Ωστόσο, πηγές ανέφεραν ότι οι δυο τους ανάγκασαν το αγόρι να γονατίσει στην τραχιά επιφάνεια που έμοιαζε με “γυαλόχαρτο” ενώ αυτό έκλαιγε και διαμαρτυρόταν ότι το πονάει. Ο πατριός του το κλώτσησε ενώ αυτό γονάτιζε. Κάποια στιγμή, πάλι για τιμωρία, το ζευγάρι είχε τιμωρήσει το αγόρι με ασιτία για τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία.

Το μαρτύριο στο οποίο υπεβλήθη το παιδί έγινε γνωστό, όταν αυτό διέφυγε από το σπίτι του και αναζήτησε βοήθεια σε γειτόνισσα. Κάλεσε γιατρούς βλέποντας τις φριχτές πληγές στα γόνατα του παιδιού που αιμορραγούσαν.

Το ζευγάρι δικάζεται στο Ομσκ, κατηγορούμενο για βασανισμό που προκάλεσε ζημία στην υγεία του παιδιού, αλλά και για ελλιπή εκπαίδευση στον μικρό μαθητή. Ο άνδρας είπε ότι επέβαλε μόνο μία φορά την τιμωρία στο παιδί αλλά η αστυνομία βρήκε αρκετά διαγραμμένα βίντεο στο κινητό του άνδρα με την τιμωρία.

Ο άνδρας παρέμεινε υπό κράτηση και η γυναίκα καταδικάστηκε σε κατ’ οίκον κράτηση όσο εκδικάζεται η υπόθεση και διερευνάται το έγκλημά τους. Ωστόσο, έναν μήνα μετά τη νοσηλεία του το αγόρι επέστρεψε στην επιμέλειά της, αν και στη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο είχε ζητήσει να τον στείλουν σε μια καλή οικογένεια.

Η δασκάλα του παιδιού που το θεωρεί ευφυέστατο, πιστεύει ότι ήταν πολύ φοβισμένο για να παραπονεθεί. “Είναι καλό, θετικό παιδί. Η μητέρα του πάντοτε έρχεται στις συναντήσεις γονέων και κηδεμόνων. Είναι πάντα καθαρός και καλά ντυμένος. Ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος από τους δασκάλους ή τα παιδιά γνώριζαν τι περνούσε ο μικρός στο σπίτι.Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι απλώς φοβόταν να μιλήσει”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ