Φόρτιζε το κινητό του ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του περιμένοντας επίσκεψη από έναν συγγενή, στο διαμέρισμά του σε επαρχία της Ταϊλάνδης. Ο λόγος για έναν 22χρονο που τελικά έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε. Ο συγγενής του έφθασε και βρήκε τον νεαρό άνδρα αναίσθητο κρατώντας το κινητό του το οποίο ήταν ακόμη στην πρίζα.
Έφερε εγκαύματα στα χέρια του. Η νεκροψία-νεκροτομή αποκάλυψε ότι ο 22χρονος είχε πεθάνει πέντε ώρες πριν από την άφιξη του συγγενή του. Η μητέρα του είπε ότι ήταν ένα αγόρι πολύ εργατικό και από την εφηβική ηλικία.
Ο νέος αυτός θάνατος από ηλεκτροπληξία έρχεται λίγους μήνες μετά τον θάνατο ενός εργάτη που επίσης έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό του και είχε ακουστικά παράλληλα στα αυτιά του. Και αυτό το περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη.
Ύπνος: Πώς η σωστή διαρρύθμιση των επίπλων στο υπνοδωμάτιο μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλά
Αριθμολογία: Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας
Ντόναλντ Τραμπ: Τίμησε την ομάδα του «Θαύματος στον Πάγο» – Η σύγκριση με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Φως στο Τούνελ: Μπαίνει «τέλος» σε… θρίλερ 16 ετών – Το ημερολόγιο της Τζιν Χάνλον έδειξε τον δολοφόνο
ENIKOS NETWORK
6 σοβαροί λόγοι που πρέπει να βάλετε παπλωματοθήκη απόψε πριν κοιμηθείτε