Σοκ για τον Ζαχάβι: Ληστές εισέβαλαν σπίτι του – Έδεσαν και επιτέθηκαν στη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά

Σοκ έπαθε ο Ισραηλινός επιθετικός της Αϊντχόφεν Έραν Ζαχάβι όταν πληροφορήθηκε ότι ληστές εισέβαλαν στη βίλα του στο Buitenveldert, σύγχρονη εβραϊκή συνοικία του Άμστερνταμ, ενώ εκείνος βρισκόταν στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες της De Telegraaf, οι δράστες έδεσαν τη σύζυγο του Ζαχάβι και της επιτέθηκαν μπροστά στα παιδιά. Ο επιθετικός ήταν απροσδόκητα απών από τον αγώνα της ομάδας του εναντίον της Βίλεμ ΙΙ λόγω “ιδιωτικών συνθηκών”.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η ολλανδική εφημερίδα δείχνει τον παίκτη να βρίσκεται στην πολυτελή βίλα του και να μιλά με αστυνομικούς που έχουν αποκλείσει την περιοχή και ερευνούν τη ληστεία, όπως επιβεβαίωσαν πηγές στην εφημερίδα ενώ έτσι εξηγήθηκε η εσπευσμένη φυγή του επιθετικού της Αϊντχόφεν από το γήπεδο.

“Ο ύποπτος προσποιήθηκε ότι ήταν διανομέας”

Πηγές ανέφεραν ότι η οικογένεια ζούσε εκεί για λίγους μήνες. Άλλη πηγή ανέφερε πως είδαν ανθρώπους γύρω από το σπίτι μαζί και ένα παιδί που τους φρόντιζαν αξιωματικοί της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άμστερνταμ επιβεβαίωσε ότι μία ληστεία σε οικία έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η αστυνομία είναι παρούσα στην οικία. Δεν έχουν συλληφθεί ύποπτοι. Ο ύποπτος πιθανόν να υποδύθηκε τον διανομέα” είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, η οποία ωστόσο δεν ήθελε να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για την οικία του Ζαχάβι. Η ίδια πρόσθεσε “η ληστεία μόλις διαπράχθηκε, ακόμη είναι ασαφές αν έχουν κλαπεί αντικείμενα”. Η αστυνομία απευθύνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ