Σοκ – Aποκεφάλισε τον άντρα της και τον έκανε λίπασμα στον κήπο – ΦΩΤΟ

Θρίλερ θυμίζει η υπόθεση άγριας δολοφονίας ενός 32χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε διαμελισμένος στον κήπο της πρώην συζύγου του!

Πρόκειται για την επίσης 32χρονη Sterlyadeva, η οποία μη μπορώντας να ξεπεράσει τις απιστίες του πρώην συζύγου της αποφάσισε να τον σκοτώσει με ένα τσεκούρι και να σκορπίσει τα κομμάτια του στον κήπο της, ως λίπασμα!

Συγκεκριμένα, η στυγνή συζυγοκτόνος σκότωσε τον άτυχο άνδρα με δύο χτυπήματα στο λαιμό καθώς κοιμόταν, ενώ με αλυσοπρίονο τον αποκεφάλισε και τον έκοψε σε μικρά κομμάτια, πριν τον πετάξει στον κήπο της.

Ο 32χρονος άνδρας αγνοούνταν για πάνω από 6 εβδομάδες πριν η αστυνομία σκάψει στον κήπο του σπιτιού όπου βρήκαν το διαμελισμένο σώμα του.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει αλλά ζούσαν μαζί στο χωριό Staroe Slyakovo της Ρωσίας, επειδή δεν είχαν εναλλακτική λύση διαμονής. Οι δυο τους μάλιστα είχαν και τρία παιδιά, το ένα εκ των οποίων βρισκόταν στο σπίτι όταν η γυναίκα μετακίνησε τον τεμαχισμένο της σύζυγο από το κελάρι στον κήπο.

Η γυναίκα, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, κρατήθηκε εν αναμονή της έρευνας για τη δολοφονία και αντιμετωπίζει έως και 15 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί για δολοφονία.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ