Σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ οργάνωνε την κηδεία του γιου της

Βρισκόταν μαζί με συγγενείς στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειάς της όταν δέχθηκε τη σφαίρα στην πλάτη...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μία γιαγιά από το Οχάιο σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ οργάνωνε την κηδεία του γιου της το σαββατοκύριακο. Η 89χρονη Ρουθ Λιούις βρισκόταν μαζί με συγγενείς στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειάς της όταν δέχθηκε τη σφαίρα στην πλάτη, γύρω στις 19.30 την Κυριακή, σύμφωνα με το τοπικό WKBN-TV.

Λίγο αργότερα η γυναίκα υπέκυψε στο τραύμα της. Δεν αναφέρθηκε άλλος τραυματισμός. “Ήταν ένας παράλογος θάνατος από μία τυχαία σφαίρα” είπε ο δήμαρχος του Γουόρεν Νταγκ Φράνκλιν και πρόσθεσε: “Προφανώς, δεν ήταν ο στόχος, οπότε είναι τόσο ατυχές, αλλά αυτό υπογραμμίζει τους κινδύνους από το να υπάρχουν τόσο πολλά όπλα σε ανεύθυνα χέρια”.

Οι μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν τουλάχιστον πέντε με δέκα πυροβολισμούς, περιλαμβανομένου ενός κατά τον οποίο δύο αυτοκίνητα έφυγαν από το σπίτι με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.