Σκοτώθηκαν τρομοκράτες και ένας πολίτης

Τρεις ένοπλοι τρομοκράτες σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν επιχείρησαν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σκοτώθηκαν τρομοκράτες και ένας πολίτης

Τρεις ένοπλοι τρομοκράτες σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν επιχείρησαν να επιτεθούν σε ένα φυλάκιο των υπηρεσιών ασφαλείας κοντά στο προεδρικό μέγαρο στη Σαναά, την πρωτεύουσα της Υεμένης, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Μοχάμεντ αλ Κάιντι, από την επίθεση αυτή έχασε τη ζωή του και ένας πολίτης. Την Παρασκευή, πέντε στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση που αποδίδεται από τις αρχές στην Αλ Κάιντα.

“Οι τρεις τρομοκράτες σκοτώθηκαν όταν επιτέθηκαν στο φυλάκιο της πλατείας Μισμπάχι” που απέχει περίπου 700 μέτρα από το προεδρικό μέγαρο, διευκρίνισε ο υπουργείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.